Privatlivspolitik

One Stop Promotion ApS er dataansvarlig for enhver behandling af persondata i virksomheden, uanset om behandlingen foretages manuelt eller i IT-baseret form.

One Stop Promotions behandling af persondata udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning, forordninger samt øvrige bestemmelser mm.

One Stop Promotions behandling af persondata er indarbejdet i og understøtter dermed de daglige funktioner og arbejdsrutiner i virksomheden på en kvalificeret, sikker og økonomisk måde.

Behandlingen af persondata skal udføres på en retmæssig og korrekt måde, således:

  • at indsamlede og registrerede persondata har et legitimt formål og er relevante i forhold til formålet samt begrænset til hvad formålet fordrer.
  • at registrerede og lagrede persondata er ajourførte i forhold til at kunne behandles korrekt og pålideligt, både manuelt og i IT-baseret form.
  • at indsamlede, registrerede og lagrede persondata beskyttes mod uvedkommende adgang, ulovlig behandling, hændeligt tab og misbrug mm.
  • at virksomhedens persondata ikke videresendes i modstrid med formålet og kun kan udføres i overensstemmelse med gældende godkendelser og aftaler herom.
  • at registrerede og lagrede persondata slettes når de er uaktuelle i forhold til formålet eller fejlagtigt registreret eller lagret samt hvor der er fastsat bestemmelser og retningslinjer for sletning heraf.

Som kunde hos One Stop Promotion indsamles, også via www.onestoppromotion.dk, og registreres alene de oplysninger, inkl. persondata, som er nødvendige og relevante for udførelse af aftalte produktleverancer, herunder oplysninger om bestillinger, produkter, leveringsforhold og fakturerings- og betalingsoplysninger.

One Stop Promotion behandler alene de registrerede oplysninger, inkl. persondata, til håndtering og udførelse af aftalte kundeleverancer, ligesom at der ikke videregives oplysninger herom til tredjemand udover til ikke personhenførbare statistiske og markedsføringsmæssige formål og med mindre bestemmelser i lovgivning mm. fastsætter andet.

Kundeoplysninger, som ikke har været aktive i 3 år skal slettes.

Ved tilgang (login) til One Stop Promotion’s hjemmeside, www.onestoppromotion.dk, accepteres samtidig at der bruges cookies til sikring af korrekt adgang og identifikation af brugeren samt til statistiske formål. Brugen af cookies kan til enhver tid afvises af en bruger.

Ved tilgang til One Stop Promotions hjemmeside kan foretages tilmelding til modtagelse af One Stop Promotions nyhedsbrev, inkl. oplysning om navn og mailadresse. Tilmeldingen til nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes af en bruger.

En registreret person hos One Stop Promotion har ret til:

  • indsigt i egne persondata efter skriftlig anmodning til virksomheden.
  • ret til at få ajourført og berigtiget egne persondata.
  • ret til at slettet egne persondata med mindre andre bestemmelser mm. er gældende.
  • ret til at tilbagekalde et givet samtykke til videre behandling af egne persondata med mindre andre bestemmelser mm. er gældende.
  • ret til at klage til Datatilsynet om One Stop Promotions behandling af persondata.

One Stop Promotion har i tilslutning til persondatapolitikken fastsat interne procedurer og retningslinier for personalets adgang til behandling af og beskyttelse af persondata, såvel i manuel som IT-baseret form.

Kommentarer og spørgsmål til One Stop Promotions persondatapolitik kan rettes til:
dick@onestoppromotion.dk.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller andet.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00DKK
Total
0,00DKK
Continue Shopping
0