Virksomheden

One Stop Promotion er din nøgle til alt i reklame Vi har specialiseret os i at være dit bindeled til leverandører af profilbeklædning, reklameartikler, messesystemer, tryksager og meget andet – Kort sagt, din One Stop Shop, når det gælder reklame og branding til din virksomhed.

Hos os får du én kontaktperson, der sætter sig ind i dig og dine behov og kan rådgive dig uanset hvad du søger til at profilere din virksomhed. Vi har et omfattende produktsortiment og en god forståelse for at finde netop det / de produkter, som mest effektivt kan hjælpe dig med at få størst værdi ud af din markedsføring og branding.

Har du brug for inspiration, er du meget velkommen til at besøge vores showroom, hvor vi har et mindre udvalg. Har vi ikke lige det du søger, kan vi hurtigt skaffe det.

Vi er særligt stærke til levering af løbe t-shirts og løbetøj med tryk til virksomheder, der deltager i den årlige DHL stafet.

Kontakt os gerne – så finder vi sammen ud af den bedste løsning til eksponering af netop dit brand.

One Stop Promotion vokser hurtigt takket være tilliden fra vores kunder. Vi hjælper mange forskellige virksomheder og brancher f.eks. kommuner, håndværkere, foreninger, produktions- og servicevirksomheder.

Vi hjælper både små og store virksomheder med at få eksponering og blive bemærket i en verden, hvor meget ændrer sig med lynets hast og det kan være svært at skille sig ud fra mængden.

Vores mission

Det grundlæggende formål med vores produkter og service er at få vores kunders kunder til at bemærke og foretrække netop vores kundes produkter og serviceydelser.

At skabe opmærksomhed og præference

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller andet.